Menu

Oss ( Nbr ) – VLGROEP neemt 8e Scania euro 6 volumecombi in ontvangst

VLGROEP en Q-PALL hebben de samenwerking voor de toekomst versterkt met de in- ontvangst name van de 8e volumecombinatie geheel in de huisstijl van Q-PALL . Dit in combinatie met de recent afgeleverde combinaties beschikt VLGROEP over een vloot van 8 volumecombinaties volledig op maat en in huisstijl van Q-PALL Veghel.

vlgroep-nieuws-oss

Q-Pall is de marktleider in de kunststof pallet branche en initieert regelmatig innovatieve ontwikkelingen. Q-PALL is een innovatief, vooruitstrevend bedrijf dat zich sinds 2001 richt op de ontwikkelingen en productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets.

Als bedrijf streven wij naar flexibiliteit, een globaal netwerk aan dealers en duurzame productiemethoden. Wij hebben oog voor het milieu – dat van ons en dat van u.

Het logistieke proces wordt reeds jaren naar tevredenheid verzorgd door VLGroep Oss.
Voor ons de perfecte partner voor internationale/ nationale logistieke dienstverlening.

Daarbij biedt VLGROEP ons oplossingen voor al onze transporten ; ongeacht de behoeften, goederenstromen en volumes wat naadloos aansluit op ons streven. De medewerkers zijn goed getraind, zeer verantwoordelijk en staan dag en nacht voor ons klaar om accuraat naar onze wensen te kunnen handelen. Met een moderne vloot vrachtwagens die aan alle normen en eisen voldoen, en met de toewijding en inzet van het personeel, zorgt VLGROEP er mede voor dat onze klanten tevreden zijn

Team Q-pall

Bron: Transport Online