Menu

Referenties

qpall

Innovatieve marktleider

Gezien de vele voordelen van kunststof pallets is het niet verwonderlijk dat de markt voor deze onmisbare logistieke producten zich het afgelopen decennium gestaag heeft ontwikkeld. In die markt speelt Q-PALL als innovatieve fabrikant, distributeur en verkooporganisatie voor de Europese markt een leidende rol. Door het beheersen van de gehele keten, van productie tot levering, kan Q-PALL als geen ander technische en logistieke condities bieden die ook binnen uw onderneming bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering.

Het gehele logistieke proces wordt al jaren naar tevredenheid verzorgd door VLGroep in Oss.

Voor ons de perfecte partner.

Q-PALL Team

 

 

vanderlande

Vanderlande is wereldmarktleider in bagagesystemen en sorteersystemen voor post- en pakketdiensten, en een leidende leverancier van magazijnautomatisering. Het bedrijf richt zich op het verbeteren van de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van klanten. De onderneming streeft naar een nauwe samenwerking met de klant, het verbeteren van hun logistieke processen en het vergroten van hun logistieke prestaties vandaag, morgen en gedurende de gehele levenscyclus. De hightechsystemen en -diensten zijn gericht op het realiseren van snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringsoplossingen voor magazijnen, pakket- en postdiensten en bagageafhandeling op luchthavens. Vanderlande, opgericht in 1949, heeft ruim 2.900 werknemers actief op diverse locaties wereldwijd.

VLGroep in Oss verzorgt al jaren een groot gedeelde van de transporten van onze systemen. Een moderne en innovatieve logistieke partner die perfect aansluit bij onze wensen en behoeften!