Menu

Scania Fleet Management

Ecolution by Scania voegt verschillende Scania-producten en -diensten samen tot één oplossing en biedt daarmee het beste wat Scania in huis heeft ter verlaging van de verbruikscijfers en CO2-emissies. Bij Ecolution by Scania wordt een individueel, op de klant afgestemd, streefverbruik bepaald en committeren Scania en de klant zich aan het realiseren daarvan.

Wij willen onze klanten helpen om op de lange termijn te groeien met behulp van energie-efficiënte en winstverhogende oplossingen die speciaal op hun transportwerkzaamheden zijn toegespitst.

Bepalen van streefverbruik

Wij beschikken over een aantal tools om een streefverbruik te berekenen waarvan wij met de klant afspreken dat wij dat samen proberen te realiseren. Hiertoe gebruiken wij de verschillende modules van Ecolution by Scania. Elke module zorgt voor zo laag mogelijke verbruikscijfers en emissies. Hoewel de inhoud van elke module op de situatie van de klant wordt afgestemd, kent Ecolution by Scania altijd dezelfde hoofdmodules:

  • De voertuigen – geoptimaliseerde specificaties
  • De chauffeurs – Scania Driver Training en Scania Driver Follow-Up
  • Onderhoud – Maintenance+

Scania volgt voortdurend de prestaties van een voertuig dat volgens Ecolution by Scania gespecificeerd is. De klant ontvangt elke maand een Ecolution-verslag waarin het brandstofverbruik en de CO2-emissies tegen de streefwaarde worden afgezet.

Kortom: Ecolution by Scania houdt zowel de verbruikscijfers als de emissies zo laag mogelijk.