Menu

Volvo Dynafleet Management

Dynafleet. Winstmogelijkheden tonen.

Nauwkeurigheid. Dat is precies waar het om gaat bij Dynafleet, het wagenparkbeheersysteem van Volvo Trucks. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw trucks en chauffeurs zien. Bovendien kunt u aan de hand van deze gegevens precies zien welke gebieden kunnen worden verbeterd voor een hogere winstgevendheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vier Dynafleet modules. Klaar om aan de slag te gaan?

Geen verspilde brandstof meer

Weet u hoe zuinig uw chauffeurs met de brandstof omspringen? En waarom de ene chauffeur het zoveel beter doet dan de andere? De module Fuel & Environment bespaart u veel tijd bij het analyseren van de voertuig- en chauffeursgegevens, en helpt u bij het vinden van manieren om de brandstofkosten en emissiewaarden te verlagen.

Lees meer over Fuel & Environment

Rijtijden van de chauffeurs eenvoudig inzichtelijk gemaakt

Niets zo eenvoudig. Met Dynafleet blijft u voortdurend op de hoogte van de chauffeursactiviteiten. U wordt zelfs proactief gewaarschuwd als u de rijtijdenwet dreigt te overtreden. En het automatisch downloaden van tachograafgegevens scheelt heel wat tijd, handmatige taken en administratie.

Lees meer over Driver Times

Breng het hele wagenpark in kaart

Geen telefoontjes of giswerk meer. Met de Dynafleet module Positioning wordt alle informatie die eerst lastig te krijgen was, nu moeiteloos beschikbaar gesteld. Waar bevindt de truck zich momenteel? Wanneer arriveert de chauffeur? Waar is de chauffeur vorige week geweest? Gebruik deze service twee weken en u zult zich afvragen hoe u het ooit zonder heeft kunnen doen.

Lees meer over Positioning

Houd de cabine op de hoogte

Bent u werkzaam in het langeafstandstransport of wilt u nauw contact met uw chauffeurs? Voor een vast bedrag per maand (inclusief roaming) houdt de module Messaging uw chauffeurs op de hoogte en kunnen zij snel reageren op wijzigingen in het schema. Deze data kan moeiteloos in uw bestelsysteem worden geïntegreerd en maakt rechtstreekse communicatie met de chauffeurs mogelijk. Wat zijn uw huidige kosten voor telefonie en dataverkeer?