Menu

VlGroep en Engels hebben de toekomst bezegeld met de in ontvangst name van een splinternieuwe R450 euro 6 volumecombinatie.

Oss-12-05-2017

VlGroep en Engels hebben de toekomst bezegeld met de in ontvangst name van een splinternieuwe R450 euro 6 volumecombinatie.

Deze combinatie is geheel uitgevoerd in de huisstijl van Engels Logistiek B.V. en geleverd door Scania veghel in samenwerking met Wecon te Ascheberg Duitsland.

VLGroep kiest al jaren Scania , mede door het uiterst gunstige brandstofverbruik en de reeds jarenlange goede verstandhouding met Scania.

De auto is afgeleverd met diverse extra’s zoals meegestuurde sleep-as , complete veiligheidspakket en diverse accessoires zoals extra verstralers , luchthoorns , toplichten , zwaailampen en stand airco.

Tevens ontvangt de chauffeur een aflevertraining wat het rijgedrag en brandstofverbruik ten goede komt.

Engels Logistiek BV is de Nederlandse vestiging van de Engels groep. Specialist in meervoudig inzetbare opslag en transportverpakkingen. Compleet aanbieder van producten en diensten voor de inzameling van afval.

Deze combinatie zal ingezet worden in de Benelux en op de langere internationale trajecten voor het vervoer van de producten en diensten aangeboden door Engels groep.

engels

VLGroep, met de hoofdvestiging  in Oss industrieterrein “Elzenburg”, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen oplevert. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op en overslag capaciteit. Het wagenpark bestaat uit 50 eenheden