Menu

VLGroep neemt 4 nieuwe R450 Crown Edition volumecombinaties in ontvangst.

Oss- 16-06-2017

De combinaties zijn geheel uitgevoerd in de nieuwste huisstijl van enkele opdrachtgevers van VLGroep en geleverd door Scania Veghel in samenwerking met Wemacon Nederland  & Wecon te Ascheberg Duitsland.

VLGroep kiest al jaren Scania , mede door het uiterst gunstige brandstofverbruik en de reeds jarenlange goede verstandhouding.

De auto’s  worden afgeleverd met diverse extra’s zoals meegestuurde sleep-as , complete veiligheidspakket en diverse accessoires zoals extra verstralers , luchthoorns , toplichten , zwaailampen en stand airco.

Tevens ontvangen alle chauffeurs een aflevertraining wat het rijgedrag en brandstofverbruik ten goede komt.

De combinaties zullen worden ingezet op internationale trajecten voor het vervoer van  producten en leveren van diensten voor onze opdrachtgevers.

 

 

 

 

 

 

 

Foto links : Geert Pluk ( vlgroep)  Rechts :Renko Van Der Giesen ( Scania )

VLGroep, met de hoofdvestiging  in Oss industrieterrein “Elzenburg”, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen oplevert. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op en overslag capaciteit. Het wagenpark bestaat uit 50 eenheden.