Menu

VLGroep Oss neemt eerste twee R450 Scr only in ontvangst

Oss- De eerste twee Scania R450 SCR-ONLY uit een serie van 5 zijn vrijdag 16-1-2016  afgeleverd bij VLGroep in Oss.

De auto’s zijn uitgevoerd met diverse accessoires ten behoeve van chauffeurs en aangevuld met het complete Scania veiligheidspakket: LDW ( lane departure warning ), AEB ( advanced emergency breaking ), ACC ( adapted cruise control ) icm scr-ony, vrijloopretarder en de vernieuwde eco roll.

Het totale wagenpark van VLGroep zal hierdoor naar 80 procent Euro-6 voertuigen stijgen, hetgeen exact past binnen onze interne targets met betrekking tot Safety, Milieu,  Efficientie en Total cost of ownership”, aldus Geert Pluk.

VLGroep heeft al jaren positieve ervaringen opgedaan met de eerste series Euro-6 motoren van Scania .Ghm Pluk “De nieuwe Scania’s zijn ter uitbreiding en vervanging van ons huidige wagenpark” Wat bij ons met name de doorslag heeft gegeven is het feit dat Scania met Euro 6 het brandstofverbruik prima onder controle heeft.

medio april, mei, juni 2016 worden de overige drie volumecombinaties afgeleverd door Scania Veghel.”

vlgroep1

Elk nieuw voertuig wordt afgeleverd met een uitgebreide aflevertraining, meetellend voor de 35-urige nascholing voor de chauffeur. Met de 140.000 kilometer die wij per jaar rijden, zitten hier de voordelen. Wij hebben nog meer Scania’s in ons wagenpark en daarmee hebben we prima ervaringen opgedaan met de lokale Scaniadealer m.b.t. total cost of ownership. De onderhoudsfrequenties zijn laag en de wekelijkse fleetmanagement rapporten zijn enorm waardevol voor onze organisatie. Tenslotte blijft een Scania natuurlijk een prima visitekaartje met een ijzersterk imago.

Het bedrijf, met de hoofdvestiging  in Oss industrieterrein “Elzenburg”, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen opleverd. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op en overslag capaciteit. Het wagenpark bestaat uit 50 eenheden

vlgroep2

bron: transport-online.nl